• Regiune:
Sunați sau scrieți un mesaj

Termeni și condiții

Introducere

Prezenţii Termeni şi Condiții de utilizare a magazinului online (în continuare “Condiții”) sunt aplicabile comenzilor pentru achiziționarea produselor oferite de SRL „GOLDEN SKRAB” prin intermediul paginii https://goldenskrab.com/  (în continuare numită Pagina).
Folosirea acestei Pagini implică acceptarea Condițiilor propuse de către SRL „GOLDEN SKRAB”, cu sediul în Raion Ștefan Vodă, sat Viisoara, IDNO 1019608000418, Telefon de contact: 062013823, Email: info@goldenskrab.com

SRL „GOLDEN SKRAB”  îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi în orice moment, iar cea mai recentă versiune poate fi găsită pe Pagina https://goldenskrab.com/, accesând rubrica “Termeni şi Condiţi”.

Recomandăm citirea cu atenţie a prezentelor Condiţii.
Această Pagină este dedicat utilizării de către persoanele fizice şi juridice care fac comenzi pentru produsele vândute de SRL „GOLDEN SKRAB”

Securitatea datelor personale

Datele Dvs personale vor putea fi stocate şi utilizate de către SRL „GOLDEN SKRAB” pentru procesarea, confirmarea, executarea comenzilor, informarea dumneavoastră prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poştă sau alte mijloace de comunicare, realizarea de rapoarte statistice şi îmbunătăţirea servicilor.
Datele furnizate de către clienţi sunt confidențiale, în condițiile legii. Datele personale vor putea fi transmise autorităţilor în drept, doar în baza autorizațiilor emise în condițiile legii sau atunci când SRL „GOLDEN SKRAB” consideră necesar pentru a preveni sau investiga încălcarea drepturilor SRL „GOLDEN SKRAB”  sau a unor terți, conform procedurilor legale.

Vă informăm că dispuneţi de drepturile prevăzute de art. 12-16 din Legea nr. 133 din 08.07.2011 privind protecţia datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor şi dreptul de opoziţie, pe care le puteți exercita printr-o cerere scrisă adresată către SRL „GOLDEN SKRAB”

Politica de transmitere a detaliilor cardului de plată

Compania SRL „GOLDEN SKRAB”, în nici un caz nu va cere transmiterea de către vizitatorii Paginii sau clienți datele referitoare la cardurile bancare așa ca: numele deținătorului, numărul de card, data expirării, codul PIN, codul de securitate format din 3 cifre tipărit pe partea verso a cardului, codul de securitate primit prin SMS sau la adresa de e-mail de la bancă pentru efectuarea tranzacției în mediul on-line ș.a.

În cazul plăţilor efectuate cu cardul, informaţiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele SRL „GOLDEN SKRAB”.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele ce ţin de cardul Dvs sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul Dvs a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parola secretă cunoscută numai de Dvs.

Securitatea paginii

Compania SRL „GOLDEN SKRAB” depune efort maximal pentru a menține siguranţa informaţiilor. Cu părere de rău niciun transfer de date prin Internet nu este garantat ca fiind în întregime sigur. Totuşi, vom lua toate măsurile rezonabile pentru ca siguranţa informaţiilor Dvs personale să rămână intactă.

Pentru menținerea siguranței paginii https://goldenskrab.com/ Compania SRL „GOLDEN SKRAB” implementează un șir de măsuri, așa ca: folosirea protocolului https, integrarea reCAPTCHA v3,  actualizarea sistematică a fișierelor paginii, scanarea online a paginii împotriva virușilor și atacurilor ș.a.

Orice încercare de a modifica conţinutul Paginii sau de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează Pagina, va fi considerată o tentativă de fraudare a Paginii  şi va declanşa cercetarea penală împotriva aceluia sau acelor persoane care a(u) încercat acest fapt.

Drepturi de autor

Întregul conţinut al paginii https://goldenskrab.com/  – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web şi alte date – este proprietatea SRL „GOLDEN SKRAB” şi este aparat de Legea privind protecţia dreptului de autor şi drepturilor conexe şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială.
Folosirea a oricăror elemente de pe pagina https://goldenskrab.com/  este interzisă fără acordul prealabil scris al companiei SRL „GOLDEN SKRAB”. 

Descrierea produselor

Produsele sunt oferite după cum sunt prezentate pe pagina https://goldenskrab.com/  în limita stocului disponibil. SRL „GOLDEN SKRAB” nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor plasate pe pagină.
SRL „GOLDEN SKRAB” va informa vizitatorii despre indisponibilitatea produsului, iar dacă consumatorul a achitat deja comanda, sumele pe care consumatorul le-a plătit vor fi rambursate de către SRL „GOLDEN SKRAB” în cel mai scurt timp, dar nu rnai târziu de 30 de zile, în cazul în care SRL „GOLDEN SKRAB” nu poate efectua comanda.

Cu acordul consumatorului, SRL „GOLDEN SKRAB”  poate livra un produs similar de o calitate şi un preţ echivalent cu cele solicitate iniţial în cazul indisponibilităţii produsului comandat.
Imaginile produselor sunt prezentate pe Pagină cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini (culoare, aspect etc.).
SRL „GOLDEN SKRAB” își rezervă dreptul să modifice descrierile ale produselor plasate pe Pagină fără o notificare prealabilă.

Valoarea maximă a obligaţiilor / răspunderii companiei SRL „GOLDEN SKRAB”  față de client în cazul ne livrării sau a livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de SRL „GOLDEN SKRAB”  de la acest client.

Preţuri

Prețurile pentru produse includ TVA. Costurile de livrare, dacă este cazul, se achită separat. fiind preţurile în vigoare la momentul validării comenzii. Conţinutul şi preţul ofertelor pot fi supuse unor modificări de către SRL „GOLDEN SKRAB” în orice moment, fără notificarea prealabilă a consumatorilor.

Comanda

Plasarea unor comenzi implică acceptarea de către dumneavoastră a prezentelor Condiţii şi a condiţiilor specifice ofertelor. SRL „GOLDEN SKRAB” îşi rezervă la necesitate, dreptul de a solicita documentele necesare procesării şi validării comenzii, cum ar fi actul de identitate valabil sau extrase din Registrul de stat al persoanelor juridice etc.
Produsele procurate prin intermediul paginii https://goldenskrab.com/ pot fi revândute sau distribuite în scopuri comerciale cu acordul SRL „GOLDEN SKRAB”

Condițiile de plată 

Achitarea produselor comandate se poate efectua la livrarea produselor sau online, prin intermediul cardului bancar.
În cazul în care alegeţi să faceţi plata online, prin intermediul cardului bancar, veți îi redirecționat către o secţiune web securizată de pe serverul băncii care deserveşte sistemul de plată online, fiind necesar să completaţi un formular corespunzător cu informaţii privind cardul bancar solicitate de banca respectivă.
Dacă tranzacţia prin card este reușită, comanda dumneavoastră va fi procesată de către SRL „GOLDEN SKRAB” și veți fi contactat de managerul companiei pentru stabilirea tuturor detaliilor de facturare și livrare.

Livrarea produselor

Livrarea se face pe întreg teritoriul Republicii Moldova cu curierul.
LIVRAREA ÎN CHIȘINĂU:
La cumpărarea unui produs livrarea costă 40 lei. LIVRARE GRATUITĂ de la două produse în sus. Termenul de livrare este de 24 de ore: (Luni-Vineri) în afară de sărbători.
LIVRAREA ÎN REGIUNE:
La cumpărarea unui produs livrarea costă 50lei. LIVRARE GRATUITĂ de la două produse în sus. Termenul de livrare este de 48 de ore: (Luni-Vineri) în afară de sărbători.
LIVRARE PESTE HOTARELE RM:
Livrarea dupa hotarele RM se efectuează în comun acord cu Vânzătorul și se poate efectua cu microbuzul, autobuzul și avionul. Termenul și prețul livrării depinde de regiunea livrării.

Returnarea produselor și mijloacelor financiare 

Este posibilă returnarea produselor din următoarele motive:
În caz dacă ați primit pachetul deteriorat;
În caz dacă pachetul este desigilat sau desfăcut;
În caz dacă ați primit produsul pe care nu l-ați comandat.
Vă garantăm restituirea banilor în caz dacă:
Ați achitat greșit mai mult decît ați avut nevoie;
Ați comandat eronat produse de care nu ați avut nevoie.
În caz dacă ați achitat comanda cu ajutorul cardului bancar, mijloacele financiare se vor returna doar pe contul de card cu ajutorul căruia s-a facut achitarea comenzii

Legea aplicabilă şi litigii

Toate clauzele din prezentele Condiţii sunt reglementate de legea Republicii Moldova.
Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestei Pagini va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care părțile nu rezolvă conflictul pe cale amiabilă, litigiul va fi transmis instanţelor de judecată competente.

Scroll To TopScroll To Top